. Stichting NeverRest

Peru Andes Challenge

2001 Andes Challenge Peru

Onze reis Peru was enerverend. Er zijn zware inspanningen geleverd in het onherbergzame Andesgebergte. Te voet of op de mountainbike hebben veel deelnemers met hun grenzen kennisgemaakt. Het goede doel dat we ondersteunden werd gecoordineerd door stichting Hope. In totaal werd meer dan 60.000 euro ingezameld.

 

 

de omslag van het boek dat we over de reis hebben gemaakt

11 september

De Andes challenge was een sportieve uitdaging. Lange zware trekkings tot 5000 m hoogte, mountainbikes op dezelfde hoogte, Voor foto-impressies, zie de fotogallery.

Veel mensen waren goed getraind om de enorm zware marathon op meer dan 4000 m hoogte te bedwingen. De marathon zou gelopen worden op 12 september. De dag ervoor hoorden we van de vreselijke gebeurtenissen op 9-11 in New York. Unaniem werd besloten de marathon af te gelasten.

Goede doelen

Veel van de goede doelen hadden betrekking op kinderen en het verbeteren van hun toekomst. Onder andere door het bouwen van scholen en het organiseren van beroepsopleidingen.

Hiernaast ziet u de resultaten van dat werk. Het betreft hier een van de schooltjes in aanbouw die door NeverRest zijn gefinancierd. Het is een school voor kinderen in het hooggebergte van Peru

NeverRest streeft ernaar om zoveel mogelijk projecten te steunen die door lokale mensen worden uitgevoerd. Betrokkenheid van de eigen bevolking is de enige kans op structureel succes.

 

| Contact Webmaster | ©2004 Stichting Neverrest - Powered by van Noort Productions